PRESTA SHOP wdrożenie RODO

450 zł

Opis

PRESTA SHOP wdrożenie RODO

Wykonujemy wdrożenie RODO w sklepie internetowym PrestaShop, pełny audyt sprawdzenie i dostosowanie sklepu do wymagań ustawy o handlu internetowym oraz wdrożenie RODO

PROWADŹ SKLEP SPOKOJNIE – bez obawy na kontrolę i skargi

przerobienie panelu administracyjnego dodanie opcji rodo zarządzanie powiadomieniami, zgodami, informacjami, zmiany na kontach użytkowników,
przeprogramowanie konta użytkownika dodanie zakładki rodo zarządzanie prywatnościami,
zmiana systemu rejestracji dostosowanie do wytycznych rodo,
zmiana realizacji zakupów,
sprawdzenie całego sklepu i pełne wdrożenie RODO,
wdrożenie SSL,
oraz wiele innych działań.

Zmiany wprowadzamy zarówno w nowych jak i istniejących sklepach internetowych.
Usługa dotyczy nie tylko wdrożenia rodo w sklepie presta ale również pełnego sprawdzenia sklepu na każdym etapie działania sklepu i wdrożenia wszelkich wytycznych wymagany obecnie przez prawo.
Nasza usługa to nie tylko wgranie modułu RODO do prestashop ale pełne wykonanie ręczne usługi z kompletnym dostosowaniem sklepu, wykonane już u wielu klientów z pełnym zadowoleniem co możemy poprzeć przykładami realizacji.

https://www.prestashop-polskie-wsparcie.pl/prestashop-dodatki/39-prestashop-wdrozenie-rodo.html

KONTAKT:
PRODO
axp@prodo.pl
tel. 888 537 633

Udostępnij:

Skontaktuj się z autorem ogłoszenia

PRODO

August 19, 2018 19:17
Telefon kontaktowy: 888537633
Przy kontakcie zaznacz, że pozyskałeś go ze strony wgnieznie.com
Możesz też wysłać tradycyjną wiadomość e-mail:

POUCZENIE:

Administratorem Państwa danych osobowych przekazywanych w niniejszym formularzu jest A.COM Krzysztof Sroka, ul. Rolnicza 2 lok. 62, 33-100 Tarnów, NIP: 8731369267.

Rozwiń ciąg dalszy

Jeżeli złożyłeś oświadczenie o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych w każdej chwili masz prawo cofnąć tą zgodę. Cofnięcie zgody nie będzie wpływać na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Twojej zgody przed jej wycofaniem.

Dane osobowe przetwarzane na podstawie powyższej zgody mogą być wykorzystywane w celu:
1) świadczenia usług drogą elektroniczną (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. a i b RODO),
2) w celu ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO),
3) w celu oferowania Ci przez nas produktów i usług bezpośrednio, co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO).

Twoje dane osobowe możemy udostępniać następującym kategoriom podmiotów:
1) podwykonawcom, czyli podmiotom, z których korzystamy przy ich przetwarzaniu;
2) partnerom handlowym, których oferta uzupełnia naszą ofertę;

Nie przekazujemy Twoich danych poza teren EU/EOG.

Twoje Dane osobowe będą przetwarzane i przechowywane od momentu ich uzyskania przez Administratora Danych Osobowych do czasu obowiązywania umowy zawartej Tobą, a także po jej zakończeniu w celach:
1) dochodzenia roszczeń w związku z wykonywaniem umowy;
2) wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych;
3) marketingowych do czasu, aż zgłosisz sprzeciw względem ich przetwarzania w tym celu, cofniesz zgodę lub sami ustalimy, że się zdezaktualizowały.

Warto pamiętać, że masz prawo wniesienia skargi do UODO gdy uznasz, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Przysługuje Ci prawo:
1) dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;
2) do sprostowania (poprawiania swoich danych);
3) do usunięcia danych;
4) do ograniczenia przetwarzania danych osobowych;
5) do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych;
6) do przenoszenia danych;
7) prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego;
8) prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych

Szczegóły i wskazówki jak wykonywać swoje prawa znajdziesz Użytkowniku na naszej stronie internetowej w polityce prywatności. Podanie danych jest dobrowolne ale ich nie podanie będzie równoznaczne z brakiem możliwości zawarcia umowy sprzedaży, brakiem możliwości realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną.

Zgłoś naruszenie lub problem z tą ofertą

Ogłoszenie archiwalne

Ta oferta jest już nieaktualna a możliwość kontaktu z autorem ogłoszenia jest niedostępna.

Jesteś autorem tego ogłoszenia?

Promuj ogłoszenie Edytuj
Loading...